Kiteboarding School

Είμαστε μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών που έχουμε αφιερώσει την ζωή μας στην θάλασσα για το αγαπημένο μας άθλημα το Kiteboarding.

Σχετικά με εμάς

Το Kiteboardingschool.gr είναι μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στην θάλασσα για το αγαπημένο τους άθλημα το Kiteboarding. Για εμάς το kiteboarding δεν αποτελεί εποχιακή απασχόληση αφού κατά την διάρκεια των χειμερινών μηνών μερικοί από εμάς ταξιδεύουν στον κόσμο διδάσκοντας kite σε διάφορα μέρη του πλανήτη και άλλοι διδάσκουν Snowkite και Snowboard στα Ελληνικά βουνά.

Γνωριστε μας στο δρεπανο αχαΐας

Η Ελλάδα είναι ένας από τους ιδανικότερους τόπους για την διεξαγωγή του αθλήματος αφού έχει περισσότερες από 250 ημέρες τον χρόνο αέρα. Είναι ένα άθλημα το οποίο εκτός από ένα αρχικό budget για τα μαθήματα και την αγορά εξοπλισμού το μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση, αέρα και καλή παρέα.

Όλη η εμπειρία μας και η αγάπη μας πάνω σε θέματα διδασκαλίας, ασφάλειας αλλά και τεχνογνωσίας στο χώρο του Kiteboarding, περνάνε στους μαθητές μας μετατρέποντάς την εκμάθηση αυτού του σπορ σε μια ασφαλή, ευχάριστη και διασκεδαστική εμπειρία. Στην προσπάθειά μας να δώσουμε σωστά καταρτισμένους αθλητές ή για τους λάτρεις του χώρου του kitesurf αφιερώνουμε αρκετό χρόνο ώστε να αισθάνεστε ασφαλείς και να διασκεδάσετε σερφάροντας τα κύματα.

Όλοι οι εκπαιδευτές είναι πιστοποιημένοι από την παγκόσμια ομοσπονδία Kiteboarding (IKO International Kiteboarding Association). Τέλος το Kiteboardingschool.gr διαθέτει πιστοποιημένους Ναυαγοσώστες.

Ελπίζουμε να σας δούμε από κοντά και να διασκεδάσουμε μαζί στην παραλία…

kiteboarding school

Όλοι οι εκπαιδευτές είναι πιστοποιημένοι από την παγκόσμια ομοσπονδία Kiteboarding (IKO International Kiteboarding Association). Τέλος το Kiteboardingschool.gr διαθέτει πιστοποιημένους Ναυαγοσώστες.

Μαθήματα Kitesurf

Μαθήματα Kitesurfing, Snowkite, Kitesurf Camps & Ενοικιάσεις εξοπλισμού.

Μαθήματα Kitesurf

Η πρώτη μας προτεραιότητα κατά την διάρκεια των μαθημάτων είναι η ασφάλειά σας. Η εκπαίδευση γίνεται κάτω από τους κανόνες ασφαλείας της IKO αλλά και της VDWS και προσπαθούμε να σας κάνουμε να αισθανθείτε άνετα από την πρώτη ώρα της εκπαίδευσης. Η σχολή διαθέτει πιστοποιημένους ναυαγοσώστες από την Ελληνική Κυβέρνηση. Μάθε να πετάς με ασφάλεια!

Kitesurf Camps

Τα Kiteboarding camps είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνει κάποιος την εισαγωγή του στον κόσμο του kitesurf μέσα σε λίγες μέρες… Σε αυτά τα kite camps ξοδεύουμε τον περισσότερο χρόνο πετώντας αετούς μέσα και έξω από το νερό και μαθαίνοντας τα μυστικά αυτού του υπέροχου αθλήματος. Τελειώνοντας θα έχετε τις γνώσεις αλλά και την εμπειρία να αποφασίσετε τα επόμενα βήματα αλλά και τον βαθμό εμπλοκής σας με το kitesurf.

Snow Kite

30 λεπτά από το ακρωτήριο δρέπανο, στο οροπέδιο του όρους Παναχαϊκού στα 1650 μέτρα μπορούμε το χειμώνα να κάνουμε snowkite! Ο αέρας είναι σχεδόν πάντοτε παρόν και η απίστευτη θέα του Πατραϊκού κόλπου και τον νησιών του Ιονίου θα κάνουν την εμπειρία σας αυτή αξέχαστη!

Τι προσφέρουμε

kiteboarding school kitesurfing lessons

Μαθήματα Kitesurfing

Μαθήματα Kiteboarding στο Ακρωτήριο Δρέπανο
kiteboarding school snow kite lessons

Μαθήματα Snow Kite

Snowkite lessons at Mt Panachaiko

kiteboarding school kite camps

Kite Camps

Kite Camps στο Ακρωτήριο Δρέπανο
kiteboarding school downwinds

Downwinds

Τα καλύτερα downwind runs στην Ελλάδα

Γιατί να επιλέξετε εμάς

  • IKO Πιστοποιημένοι εκπαιδευτές
  • Η ασφάλεια σας είναι η πρώτη προτεραιότητα μας
  • Ασφάλεια σωστικών σκαφών, και ναυαγοσωστών
  • Εκπαίδευση με ενδοεπικοινωνία στα κράνη σας
  • Εκπαίδευση με τον αρτιότερο εξοπλισμό της αγοράς

Η ομάδα μας

kiteboarding school konstantinos anastasopoulos

Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος

Cape Drepano Training Manager

Εκπαιδευτής Kitesurf level2 και ιδρυτής του Kiteboardingschool.gr. Ασχολείται με το kiteboarding και την εκπαίδευση πάνω από 10 χρόνια στην Ελλάδα αλλά και την Ν. Αφρική όπου περνάει τους χειμερινούς μήνες. Είναι πιστοποιημένος ναυαγοσώστης, skipper αλλά και δύτης. Το πάθος του για το υγρό στοιχείο τον οδήγησε μετά τις πανεπιστημιακές σπουδές του να ασχοληθεί επαγγελματικά με την θάλασσα αλλά και την εκπαίδευση και είναι σίγουρο ότι μια εμπειρία εκπαίδευσης μαζί του θα σας μείνει αξέχαστη!

kiteboarding school manos nikolaou

Μάνος Νικολάου

Cape Drepano Instructor

Εκπαιδευτής kitesurf και πιστοποιημένος ναυαγοσώστης, είναι ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια στην παραλία. Με περισσότερο από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του kiteboarding θα σας απακαλύψει με ασφάλεια και υπομονή τα μυστικά του αθλήματος. Ένας από τους ‘πρώτους΄στην ομάδα του kiteboardingschool αλλά και στο Ακρωτήριο Δρέπανο.

kiteboarding school george stathakopoulos

Γιώργος Σταθακόπουλος

Cape Drepano Head Instructor

Εκπαιδευτής Level 2 και ο πρώτος εκπαιδευτής στο Ακρψτήριο Δρεπανο. Ένας από τους πιλώνες του σημερινού παγκοσμίου φήμης kitesurfing σποτ. Είναι ο άνθρωπος που ξέρεις πώς δουλεύει η παραλία και θα λύσει κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχετε. Είναι επίσης εκπαιδευτής snowboard και σχεδιαστής πάρκων στα χιονοδρομικά ανα την Ελλάδα. Τους χειμερινούς μήνες θα τον βρείτε τα κάνει offpiste και snowkite 30 λεπτά από το Δρέπανο στο Όρος Παναχαϊκό.

kiteboarding school eleni andriopoulou

Ελένη Ανδριοπούλου

Cape Drepano Instructor

Εκπαιδευτής Kitesurfing και υπεύθυνη για την εξυπηρέτηση των πελατών και δημοσίων σχέσεων. Κάνοντας kitesurf περισσότερο από 3 χρόνια έχει κάνει μαθήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ν. Αφρική και είναι ο ποιό παθιασμένος και αφοσιωμένος άνθρωπος στην παραλία. Η εμπειρίας της ως δασκάλα χορού αλλά και πρωταθλήτρια πυγμαχίας, θα σας κάνει να αισθανθείται ασφαλής και άνετα από την πρώτη στιγμή. Είναι ο άνθρωπος που θα κάνει την κάθε μέρα σας στην παραλία μια ξεχωριστή εμπειρία.

Το Blog μας

Χρήσιμα άρθρα και νέα για το kitesurfing

Είπαν για εμάς...

@kiteingreece

Με την υποστήριξη

Scroll to Top

Διαβάστε τους όρους χρήσης και νομοθεσίας περί μαθημάτων/εκπαίδευσης Kitesurf.