Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, η εκπαίδευση στο αγώνισμα της αετοσανίδας μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον Αθλητικούς Ιστιοπλοϊκούς Ομίλους , σωματεία αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ή από ιδιωτικές σχολές αθλημάτων με άδεια από τις κατά τόπους περιφέρειες για το άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Μαθήματα Snowkite

Αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που ζούμε σε ένα μέρος που μπορούμε να κάνουμε snowkite και kitesurf σε απόσταση 30 λεπτών. Είναι υπέροχη η αίσθηση να μπορεί να κάνεις snowkite και βλέπεις του φίλους σου να κάνουν kitesurf στην θάλασσα ξέροντας ότι σε 30 λεπτά μπορείς να είσαι και εσύ μέσα στο νερό μαζί τους!

Η ομάδα του kiteboardingschool.gr σας παρέχει κάτι πολύ όμορφο για τους κρύους και χιονισμένους μήνες του χειμώνα. Μισή ώρα από το Ακρωτήριο Δρέπανο, σε μια από τις κορυφές του Όρους Παναχαικού υπάρχουν 2 πλατώ στα 1650 μ. αλλά και στα 2050 μ. όπου κάνουμε snowkite καιρού επιτρέποντως με σταθερό αεράκι και καθαρό ουρανό. Το snowkite σε αυτό το πλατώ είναι μια απίστευτη εμπειρία αφού αφού μπορείς να δεί καθαρά την πόλη της Πάτρας, τον Πατραικό κόλπο αλλά και τα νησία του Ιουνίου.

Αν γνωρίζετε ήδη να κάνετε kite μπορείτε νά έρθετε μαζί μας αλλά πρέπει να διαθέτετε αυτοκίνητο 4Χ4 εξοπλισμένο με αλυσίδες αφού ο χωμάτινος δρόμος που οδηγεί στην κορυφή είναι συνήθως χιονισμένος. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε να 4Χ4 τις σχολής και να έρθετε μαζί μας.

Τα session διοργανώνονται την ‘τελευταία στιγμή΄ αφού ο καιρός κατά τους χειμωνιάτικους μήνες ο καιρός είναι απρόβλετος και ευμετάβλητος. Αν σας ενδιαφέρει μια τέτοια εμπειρία αφήσετε τα στοιχεία επαφή σας και θα σας ενημερώσουμε.

Αν δεν γνωρίζετε πως να κάνετε kitesurf, τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα snowkite μαθαίνοτας το setup των αετών,τα ασφαλιστικά τους συστήματα, να προσγειώνετε/απογειώνετε με ασφάλεια και τελικά πως να πετάτε τον αετό με ασφάλεια! Επίσης αν δεν γνωρίζετε ski ή snowboard θα χρειαστείτε μια ακόμα extra ώρα για να μάθετε τους βασικούς κανόνες ασφαλείας. Θα πρέπει επίσης να γνώριζετε ότι ολοκληρώνοντας κάποια μάθηματα στο βουνό έχετε κάνει ήδη το πρώτο βήμα και με ελάχιστες ώρες ακόμα μπορείτε κάνετε kitesurf και στην θάλασσα!

Τα snowkite session αλλά και τα μαθήματα snowkite διοργανώνονται την ‘τελευταία στιγμή’ αφού ο καιρός κατά τους χειμωνιάτικους μήνες ο καιρός είναι απρόβλετος και ευμετάβλητος. Αν σας ενδιαφέρει μια τέτοια εμπειρία αφήσετε τα στοιχεία επαφή σας και θα σας ενημερώσουμε.

Μαθήματα Snowkite

Για όλους τους skiers ή snowboarders που λατρεύετε το βουνό και τις χιονισμένες πλαγιές και θέλετε να ζήσετε αυτή την εμπειρία μαζί μας σε αυτόν το ξεχωριστό ‘παιχνιδότοπο’ με το ‘προσωπικό’ σας lift ή θέλετε να μάθετε να καρβάρετε, να πετάτε 1600 μετρα πάνω από την θάλασσα δεν έχετε παρα να μας αφήσετε ένα μήνυμα και θα σας ειδοποιούμε όταν ο καιρός το επιτρέπει.

Τιμές Μαθημάτων Snow Kite

Μαθήματα Snowkite

Περιγραφή Διάρκεια Τιμή
Μάθημα snowkite (χωρίς εξοπλισμό snowboard)
1 ώρα
50€
Μάθημα snowkite (χωρίς εξοπλισμό snowboard)
3 ώρες
135€
Μάθημα snowkite για 2 άτομα (χωρίς εξοπλισμό snowboard)
1 ώρα
35€/άτομο
Μάθημα snowkite για 2 άτομα (χωρίς εξοπλισμό snowboard)
3 ώρες
90€/άτομο
Scroll to Top
Scroll to Top

Διαβάστε τους όρους χρήσης και νομοθεσίας περί μαθημάτων/εκπαίδευσης Kitesurf.