Πληροφορίες Kiteboarding School 1

Το Kiteboardingschool.gr είναι μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στην θάλασσα για το αγαπημένο τους άθλημα το Kiteboarding. Για εμάς το kiteboarding δεν αποτελεί εποχιακή απασχόληση αφού κατά την διάρκεια των χειμερινών μηνών μερικοί από εμάς ταξιδεύουν στον κόσμο διδάσκοντας kite σε διάφορα μέρη του πλανήτη και άλλοι διδάσκουν Snowkite και Snowboard στα Ελληνικά βουνά.

Το kiteboarding είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα στον πλανήτη. Η αίσθηση της ελευθερίας , η ταχύτητα και η άνεση με την οποία κινείσαι στους τρείς άξονες το κάνει μοναδικό.

 

Η Ελλάδα είναι ένας από τους ιδανικότερους τόπους για την διεξαγωγή του αθλήματος αφού έχει περισσότερες από 250 ημέρες τον χρόνο αέρα .Είναι ένα άθλημα το οποίο εκτός από ένα αρχικό budget για τα μαθήματα και την αγορά εξοπλισμού το μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση , αέρα και καλή παρέα.
Όλη η εμπειρία μας και η αγάπη μας πάνω σε θέματα διδασκαλίας, ασφάλειας αλλά και τεχνογνωσίας στο χώρο του Kiteboarding, περνάνε στους μαθητές μας μετατρέποντάς την εκμάθηση αυτού του σπορ σε μια ασφαλή, ευχάριστη και διασκεδαστική εμπειρία. Στην προσπάθειά μας να δώσουμε σωστά καταρτισμένους αθλητές ή για τους λάτρεις του χώρου του kitesurf αφιερώνουμε αρκετό χρόνο ώστε να αισθάνεστε ασφαλείς και να διασκεδάσετε σερφάροντας τα κύματα….

Όλοι οι εκπαιδευτές είναι πιστοποιημένοι από την παγκόσμια ομοσπονδία Kiteboarding (IKO International Kiteboarding Association ).Τέλος το Kiteboardingschool.gr διαθέτει πιστοποιημένους Ναυαγοσώστες.

Ελπίζουμε να σας δούμε από κοντά και να διασκεδάσουμε μαζί στην παραλία..

Τι προσφέρουμε

kitesurfing-lessons

Μαθήματα Kitesurfing

Μαθήματα Kiteboarding στο Ακρωτήριο Δρέπανο

snow-kite-lessons

Snow Kite session

Εκδρομές για Snowkite στο όρος Παναχαϊκό

kite-camps

Kite Camps

Kite Camps στο Ακρωτήριο Δρέπανο

downwinds

Downwinds

Τα καλύτερα downwind runs στην Ελλάδα

Our Team

fatcut-1

Εκπαιδευτής Kitesurf level2 και ιδρυτής του Kiteboardingschool.gr. Ασχολείται με το kiteboarding και την εκπαίδευση πάνω από 10 χρόνια στην Ελλάδα αλλά και την Ν. Αφρική όπου περνάει τους χειμερινούς μήνες. Είναι πιστοποιημένος ναυαγοσώστης, skipper αλλά και δύτης. Το πάθος του για το υγρό στοιχείο τον οδήγησε μετά τις πανεπιστημιακές σπουδές του να ασχοληθεί επαγγελματικά με την θάλασσα αλλά και την εκπαίδευση και είναι σίγουρο ότι μια εμπειρία εκπαίδευσης μαζί του θα σας μείνει αξέχαστη

Αναστασόπουλος Κων/νος

Cape Drepano Training Manager
manos-1

Εκπαιδευτής kitesurf και πιστοποιημένος ναυαγοσώστης, είναι ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια στην παραλία. Με περισσότερο από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του kiteboarding θα σας απακαλύψει με ασφάλεια και υπομονή τα μυστικά του αθλήματος. Ένας από τους ‘πρώτους΄στην ομάδα του kiteboardingschool αλλά και στο Ακρωτήριο Δρέπανο.

Νικολάου Μανος

Cape Drepano Instructor
george-1

Εκπαιδευτής Level 2 και ο πρώτος εκπαιδευτής στο Ακρψτήριο Δρεπανο. Ένας από τους πιλώνες του σημερινού παγκοσμίου φήμης kitesurfing σποτ. Είναι ο άνθρωπος που ξέρεις πώς δουλεύει η παραλία και θα λύσει κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχετε. Είναι επίσης εκπαιδευτής snowboard και σχεδιαστής πάρκων στα χιονοδρομικά ανα την Ελλάδα. Τους χειμερινούς μήνες θα τον βρείτε τα κάνει offpiste και snowkite 30 λεπτά από το Δρέπανο στο Όρος Παναχαϊκό.

Σταθακόπουλος Γιώργος

Cape Drepano Head Instructor
eleni-1

Εκπαιδευτής Kitesurfing και υπεύθυνη για την εξυπηρέτηση των πελατών και δημοσίων σχέσεων. Κάνοντας kitesurf περισσότερο από 3 χρόνια έχει κάνει μαθήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ν. Αφρική και είναι ο ποιό παθιασμένος και αφοσιωμένος άνθρωπος στην παραλία. Η εμπειρίας της ως δασκάλα χορού αλλά και πρωταθλήτρια πυγμαχίας, θα σας κάνει να αισθανθείται ασφαλής και άνετα από την πρώτη στιγμή. Είναι ο άνθρωπος που θα κάνει την κάθε μέρα σας στην παραλία μια ξεχωριστή εμπειρία.

Ανδριοπούλου Ελένη

Cape Drepano Assistance Instructor