Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, η εκπαίδευση στο αγώνισμα της αετοσανίδας μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον Αθλητικούς Ιστιοπλοϊκούς Ομίλους , σωματεία αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ή από ιδιωτικές σχολές αθλημάτων με άδεια από τις κατά τόπους περιφέρειες για το άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Μαθήματα kitesurfing στο Αίγιο – Διγελιώτικα, Νικολείκα, Αλυκή

Μαθήματα kiteboarding στο Αίγιο

Η περιοχή της Αιγιαλείας εκτός από καθαρά νερά έχει και πολύ αέρα. Σε συνεργασία με το Δήμο Αιγίου μπορούμε και κάνουμε το αγαπημένο μας άθλημα το Kitesurfing σε αρκετές παραλίες όπως αυτές της Ροδιάς, της Αλυκής, των Διγελιώτικών, της Μπούκας ανάλογα με την διεύθυνση και την ένταση του αέρα. Για τους μέσους ή έμπειρους αναβάτες έχουν δημιουργηθεί ομάδες στα social media αλλά και στο Viber μέσω τον οποίων ενημερώνεστε για το πού θα γίνουν sessions κάθε μέρα ανάλογα με τις συνθήκες. Επίσης διοργανώνονται μικρά και μεγάλα downwind runs αφού στο μεγαλύτερο μήκος της ακτογραμμής ο αέρας είναι side ή side-on, ιδανικός για τέτοια session. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα μαθήματα αρχαρίων διεξάγονται στην βάση μας στην περιοχή του Δρεπάνου, αφού οι συνθήκες εκεί είναι ιδανικές για να ξεκινήσει κάποιος το kitesurf. Εκεί εκτός από ολοκληρωμένα προγράμματα εκμάθησης kite μπορείτε να κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα με τη συνοδεία σωστικού αλλά και όσοι δεν έχετε καταφέρει να ορτσάρετε ακόμα μπορείτε να κάνετε εκεί τις προσπάθειες σας και με ένα μικρό αντίτιμο για να σας παρέχουμε την ασφάλεια του σωστικού σκάφους. Αφού ολοκληρώσετε κάποια μαθήματα στο Δρέπανο μπορείτε να συνεχίσετε κάνοντας και στις παραλίες του Αιγίου όπου έχουμε μεγαλύτερο κυματισμό και ρεύματα.

Εκτός από τα μαθήματα αρχαρίων, μπορείτε να κάνετε και μαθήματα για προχωρημένους με την βοήθεια σωστικού σκάφους ή να κάνετε downwind runs με τους εκπαιδευτές/προπονητές του ομίλου.

Δραστηριότητες στο Αίγιο

Υπάρχει μια σειρά εναλλακτικών δραστηριοτήτων για τις ημέρες χωρίς αέρα που είναι διαθέσιμες κατόπιν συνεννόησης.

Ορεινή Ποδηλασία

Ορεινή Ποδηλασία

Οι υπέροχοι ορεινή όγκοι του Χελμού και του Παναχαίκου προσφέρουν πολλές όμορφες διαδρομές τόσο για απλή βόλτα στο βούνο όσο και για τα ποίο απαιτητικά downhill.

Πεζοπορία

Πεζοπορία

Μια εκπληκτική διαδρομή στο φαράγγι του βουραικού σας περιμένει που περιλαμβάνει ανάβαση με τον οδοντοτό και κατάβαση μέσα στην καταπράσινη φύση.

Βόλτα με φουσκωτά

Βόλτα με φουσκωτά

Για της μέρες χωρίς αέρα μπορούμε να εξερευνήσουμε τον κορινθιακό και τον Πατραϊκό με τα φουσκωτά σκάφη της σχολής.

Που θα μείνετε

Διαμονή για kitesurfing στο Αίγιο

Ξενοδοχείο Κανελλή

Βρίσκετε στην διάσημη παραλία των Σελιανιτίκων-Λόγγου με όμορφη θέα του Κορινθιακού κόλπου και αρκετά μαγαζιά σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια.

Long Beach Resort

Το Long Beach βρίσκεται στον Λόγγο και είναι ένα από τα όμορφα ξενοδοχεία της περιοχής της Αιγιάλειας.

Αγρόκτημα Φουρκή

Υπέροχα αυτόνομα διαμερίσματα σε απόσταση 5 λεπτών μετα πόδια από την παραλία Διγελιώτικα η οποία είναι ένα από τα kite spots του Αιγιου.
Scroll to Top
Scroll to Top

Διαβάστε τους όρους χρήσης και νομοθεσίας περί μαθημάτων/εκπαίδευσης Kitesurf.