Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, η εκπαίδευση στο αγώνισμα της αετοσανίδας μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον Αθλητικούς Ιστιοπλοϊκούς Ομίλους , σωματεία αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ή από ιδιωτικές σχολές αθλημάτων με άδεια από τις κατά τόπους περιφέρειες για το άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Kiteboarding / Kitesurf Camps στην περιοχή του Δρεπάνου

Μαθήματα Kitesurf

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του Kiteboarding μας οδήγησε στην δημιουργία των Kitesurf Camps. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία στην εκμάθηση του kitesurf είναι η τριβή με το άθλημα, δηλαδή οι ώρες που θα διαθέσεις σε αυτό. Η εκμάθηση του kitesurf γίνετε πιο δύσκολη όταν οι ώρες εκπαίδευσης είναι διάσπαρτες στην διάρκεια 1 ή 2 μηνών, αφού κάθε φορά θα πρέπει πάλι να ξεκινήσεις από την αρχή.

Η πρόταση μας λοιπόν είναι ο εκπαιδευόμενος να αφιερώσει το ελάχιστο δύο μέρες ή περισσότερες για να συμμετάσχει σε ένα kite Camp όπου θα μπορέσει γρήγορα να κατανοήσει το άθλημα του kiteboarding αφού θα συναντήσει πολλές και διαφορετικές συνθήκες. Η συνεχόμενη τριβή θα του δώσει την δυνατότητα να εξελιχθεί γρήγορα και με ασφάλεια στο χώρο αυτό.

Τα Κite Camps διεξάγονται καθημερινά από τα μέσα Μάρτη στην Περιοχή του Δρεπάνου Αχαιάς και με κέντρο το Ακρωτήριο του Δρεπάνου πηγαίνουμε σε διάφορες παραλίες όπως αυτές της Αλικής, τα Διγελιώτικα, τα Νικολείκα, τα Τρυπιά το Διόνι και η Ναύπακτος. Η βάση μας είναι το surf house στην περιοχή Αραχωβιτίκων στο Δρέπανο Αχαιας, το οποίο βρίσκεται 2 λεπτά από το κύριο spot. Εκεί παράχουμε την διαμονή σας αλλά και αρκετό χώρο ώστε να κάνουμε τα θεωρητικά μαθήματα.

To Kitesurf Camp παρέχει μια ολοκληρωμένη γνώση του αντικειμένου αφού πέρα από τα πρακτικά μαθήματα που γίνονται στην παραλία, υπάρχουν και θεωρητικά που γίνονται στο Surf House. Πρόκειται για ολοήμερα σχολεία (6 – 7 ώρες/ημέρα) και όχι για μεμονωμένα μαθήματα.

Με την συμμετοχή σας σε ένα kite camp θα δείτε και θα καταλάβετε γρήγορα αν αυτό το άθλημα είναι για σας ή όχι ώστε να προχωρήσετε στην αγορά εξοπλισμού αλλά και να κάνετε καινούργιες παρέες που πιθανών θα είναι οι καινούριοι kite partners σας. Αν τελικά δεν σας κάνει, σίγουρα θα έχετε διασκεδάσει προσπαθώντας, αποκτώντας από την ομάδα του kiteboardingschool μια αξέχαστη εμπειρία.

Η καθημερινή και συνεχόμενη επαφή με το αντικείμενο, είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε γρήγορα με τις δεξιότητές σας και να αποφασίσετε αν θέλετε να ασχοληθείτε με το άθλημα πιο σοβαρά.

Κατά την διάρκεια του Camp θα γίνουν θεωρητικά αλλά και πρακτικά μαθήματα τόσο στην παραλία όσο και στο νερό (offshore) με τη βοήθεια σωστικής λέμβου κάτω από την επίβλεψη πιστοποιημένων προπονητών της ΕΙΟ.

Επίσης θα επιδιώξουμε τη διεξαγωγή των μαθημάτων σε διαφορετικές παραλίες με διαφορετικές συνθήκες ώστε να αποκτήσετε σφαιρική γνώση αλλά και την πεποίθηση ότι φεύγοντας από το Camp, μπορείτε να βρεθείτε σε μια παραλία να κρίνετε να είναι κατάλληλη για kitesurf και να μπείτε στο νερό για να διασκεδάσετε.Τα μαθήματα γίνονται με τους κανόνες της WS (World Sailling) και της ΕΙΟ (Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας). Υπάρχει η δυνατότητα χορήγησης κάρτα της ΙΚΟ (International kiteboarding Organization) που σας δίνει την δυνατότητα να ενοικιάσετε εξοπλισμό στα περισσότερα kite club στον κόσμο.

Τιμές Kitesurf Camp

Το Kitesurf Camp περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Πρακτικά μαθήματα kitesurf

  • Θεωρητικά μαθήματα kitesurf

  • Διανυκτέρευση στο Cape Drepano Surf House

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Έξοδα μεταβίβασης

  • Έξοδα μετακίνησης σε άλλα spot

  • Διατροφή

Cape Drepano Surf House

Αναλυτικό Πρόγραμμα Kite Camps στο Δρέπανο Αχαϊας

Διάρκεια Περιγραφή Τιμή Τιμή για 2 άτομα
2 ημέρες
Βασική εκπαίδευση IKO level 1+2, διαμονή (1 βράδυ σε δίκλινο)
345€
310€/άτομο
3 ημέρες
Ολοκληρωμένη εκπαίδευση IKO level 1+2+3, διαμονή (2 βράδια σε δίκλινο)
570€
510€/άτομο
6 ημέρες
Εκπαίδευση + Coaching (IKO 1+2+3 + 2 ήμερες ενοικίαση/coaching), διαμονή (6 βράδια σε δίκλινο)
860€
780€/άτομο
Custom
Πείτε μας τις ανάγκες σας ώστε να φτίαξουμε ένα kite camp στα μέτρα σας
από —€
από —€

Ημερομηνίες & Προσφορές Kitesurf Camps 2021

Διάρκεια Ημερομηνίες Τιμή
3 ημέρες
To be announced
460€/άτομο
4 ημέρες
To be announced
670€/άτομο
6 ημέρες
To be announced
810€/άτομο

Δεν υπάρχει περιορισμός συμμετεχόντων οπότε μπορείτε να έρθετε ακόμη και μόνοι σας. Μπορείτε να έρθετε στο Δρεπανο με δικό σας μεταφορικό μέσο ή με κάποιο δημόσιο μέσο μεταφοράς και αφού έρθετε στην πόλη της Πάτρας να σας βοηθήσουμε με τα αυτοκίνητα της σχολής. Ελάτε να μας βρείτε σε ένα από τα kiteCamps και ζήστε την εμπειρία που μπορεί να σου αλλάξει την ζωή!

Scroll to Top
Scroll to Top

Διαβάστε τους όρους χρήσης και νομοθεσίας περί μαθημάτων/εκπαίδευσης Kitesurf.