Γνώρισε το υπέροχο άθλημα του Kiteboarding!

Σχετικά με εμάς

Το Kiteboardingschool αποτελεί μια ηλεκτρονική πλατφόρμα πληροφοριών (website) και παρέχει την τεχνογνωσία τόσο σε επίπεδο εκπαίδευσης, όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι του kiteboarding. Επίσης, σε συνεργασία με ιστιοπλοϊκούς ομίλους αναγνωρισμένους από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ΕΙΟ προσφέρει μια πιστοποιημένη και ασφαλή εκπαίδευση του αθλήματος τόσο για αναψυχή όσο και σε προπονητικό επίπεδο προ-ολυμπιακών και ολυμπιακών ομάδων.

Το kiteboarding πλέον αποτελεί πιστοποιημένο Άθλημα ενταγμένο στην Παγκόσμια και Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και η παρουσία του στους Ολυμπιακούς αγώνες είναι γεγονός. Η εκπαίδευση/προπόνηση πραγματοποιείται κατά κύριο λόγο στο παγκοσμίου φήμης Ακρωτήριου του Δρεπάνου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή τις Δυτικής Ελλάδος και κατ’ επέκταση σε όποιο χώρο είναι κατάλληλος για την διεξαγωγή του αθλήματος σύμφωνα με την επεικέιμενη νομοθεσία ΑΔΑ:4ΑΘΕΙ-ΙΟ.

Γνωριστε μας στο δρεπανο αχαΐας

Η Ελλάδα είναι ένας από τους ιδανικότερους τόπους για την διεξαγωγή του αθλήματος αφού έχει περισσότερες από 250 ημέρες τον χρόνο αέρα. Είναι ένα άθλημα το οποίο εκτός από ένα αρχικό budget για τα μαθήματα και την αγορά εξοπλισμού το μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση, αέρα και καλή παρέα.

Όλη η εμπειρία μας και η αγάπη μας πάνω σε θέματα διδασκαλίας, ασφάλειας αλλά και τεχνογνωσίας στο χώρο του Kiteboarding, περνάνε στους μαθητές μας μετατρέποντάς την εκμάθηση αυτού του σπορ σε μια ασφαλή, ευχάριστη και διασκεδαστική εμπειρία. Στην προσπάθειά μας να δώσουμε σωστά καταρτισμένους αθλητές ή για τους λάτρεις του χώρου του kitesurf αφιερώνουμε αρκετό χρόνο ώστε να αισθάνεστε ασφαλείς και να διασκεδάσετε σερφάροντας τα κύματα.

Ελπίζουμε να σας δούμε από κοντά και να διασκεδάσουμε μαζί στην παραλία…

Αρχική 1

Με περισσότερο από 18 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του kiteboarding και της ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο (Νότιος Αφρική, Καραϊβική, Μαρόκο) σας προσφέρει την πλήρη και ασφαλή εκμάθηση του αθλήματος.

Μαθήματα Kitesurf

Μαθήματα Kitesurfing, Snowkite, Kitesurf Camps & δοκιμές καινούριου εξοπλισμού.

Μαθήματα Kitesurf

Η πρώτη μας προτεραιότητα κατά την διάρκεια των μαθημάτων είναι η ασφάλειά σας. Η εκπαίδευση γίνεται κάτω από τους κανόνες ασφαλείας της World Sailing αλλά και της ΕΙΟ και προσπαθούμε να σας κάνουμε να αισθανθείτε άνετα από την πρώτη ώρα της εκπαίδευσης. Η σχολή διαθέτει πιστοποιημένους ναυαγοσώστες από την Ελληνική Κυβέρνηση. Μάθε να πετάς με ασφάλεια!

Kitesurf Camps

Τα Kiteboarding camps είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνει κάποιος την εισαγωγή του στον κόσμο του kitesurf μέσα σε λίγες μέρες… Τα kite camps είναι ολοήμερα με πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα. Τελειώνοντας θα έχετε τις γνώσεις αλλά και την εμπειρία να αποφασίσετε τα επόμενα βήματα αλλά και τον βαθμό εμπλοκής σας με το kitesurf.

Snow Kite

30 λεπτά από το ακρωτήριο δρέπανο, στο οροπέδιο του όρους Παναχαϊκού στα 1650 μέτρα μπορούμε το χειμώνα με τα πρώτα χίονια να κάνουμε snowkite! Πρόκειται για μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία αφού με καλό αέρα, καθαρό ουρανό θα surfαρετε το βουνό... με την απίστευτη θέα του Πατραϊκού κόλπου και τον νησιών του Ιονίου

Τι προσφέρουμε

kiteboarding school kitesurfing lessons

Μαθήματα Kitesurfing

Μαθήματα Kiteboarding στην περιοχή του Δρέπανου

kiteboarding school snow kite lessons

Μαθήματα Snow Kite

Snowkite lessons at Mt Panachaiko

kiteboarding school kite camps

Kite Camps

Kite Camps στο Ακρωτήριο Δρέπανο
kiteboarding school downwinds

Downwinds

Τα καλύτερα downwind runs στην Ελλάδα

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Η ομάδα μας

kiteboarding school konstantinos anastasopoulos

Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος

Cape Drepano Training Manager

Εκπαιδευτής Kitesurf level2 και ιδρυτής του Kiteboardingschool.gr. Ασχολείται με το kiteboarding και την εκπαίδευση πάνω από 10 χρόνια στην Ελλάδα αλλά και την Ν. Αφρική όπου περνάει τους χειμερινούς μήνες. Είναι πιστοποιημένος ναυαγοσώστης, skipper αλλά και δύτης. Το πάθος του για το υγρό στοιχείο τον οδήγησε μετά τις πανεπιστημιακές σπουδές του να ασχοληθεί επαγγελματικά με την θάλασσα αλλά και την εκπαίδευση και είναι σίγουρο ότι μια εμπειρία εκπαίδευσης μαζί του θα σας μείνει αξέχαστη!

kiteboarding school manos nikolaou

Μάνος Νικολάου

Cape Drepano Instructor

Εκπαιδευτής kitesurf και πιστοποιημένος ναυαγοσώστης, είναι ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια στην παραλία. Με περισσότερο από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του kiteboarding θα σας απακαλύψει με ασφάλεια και υπομονή τα μυστικά του αθλήματος. Ένας από τους ‘πρώτους΄στην ομάδα του kiteboardingschool αλλά και στο Ακρωτήριο Δρέπανο.

kiteboarding school george stathakopoulos

Γιώργος Σταθακόπουλος

Cape Drepano Head Instructor

Εκπαιδευτής Level 2 και ο πρώτος εκπαιδευτής στο Ακρψτήριο Δρεπανο. Ένας από τους πιλώνες του σημερινού παγκοσμίου φήμης kitesurfing σποτ. Είναι ο άνθρωπος που ξέρεις πώς δουλεύει η παραλία και θα λύσει κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχετε. Είναι επίσης εκπαιδευτής snowboard και σχεδιαστής πάρκων στα χιονοδρομικά ανα την Ελλάδα. Τους χειμερινούς μήνες θα τον βρείτε τα κάνει offpiste και snowkite 30 λεπτά από το Δρέπανο στο Όρος Παναχαϊκό.

kiteboarding school eleni andriopoulou

Ελένη Ανδριοπούλου

Cape Drepano Instructor

Εκπαιδευτής Kitesurfing και υπεύθυνη για την εξυπηρέτηση των πελατών και δημοσίων σχέσεων. Κάνοντας kitesurf περισσότερο από 3 χρόνια έχει κάνει μαθήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ν. Αφρική και είναι ο ποιό παθιασμένος και αφοσιωμένος άνθρωπος στην παραλία. Η εμπειρίας της ως δασκάλα χορού αλλά και πρωταθλήτρια πυγμαχίας, θα σας κάνει να αισθανθείται ασφαλής και άνετα από την πρώτη στιγμή. Είναι ο άνθρωπος που θα κάνει την κάθε μέρα σας στην παραλία μια ξεχωριστή εμπειρία.

Private Coaching & Trip Planning

Για private coaching σε σκάφη και οργάνωση εκδρομών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό….

Το Blog μας

Χρήσιμα άρθρα και νέα για το kitesurfing

Είπαν για εμάς...

Με την υποστήριξη

Scroll to Top
Scroll to Top

Διαβάστε τους όρους χρήσης και νομοθεσίας περί μαθημάτων/εκπαίδευσης Kitesurf.